Çalışmalar

ÇARDAK YAPIMI VE OKUL BAHÇESİNİN YEŞİLLENDİRİLMESİ, DÜZENLENMESİ

Yortanpazarı İlköğretim Okulu okul-aile birliği olarak, Yortan Belediye Başkanı Yılmaz TİRYAKİ ve belediye çalışanları, YÖRÜS A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cemal DERELİ, Yortan Şoförler ve Otomobilciler Kooperatifi Başkanı Şevket KAYRAK ve üyelerinin katkılarıyla okulumuza öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz için resimdeki çardak yapılmıştır. Ayrıca okulumuz bahçesi, öğretmen ve öğrencilerimizin ortak çalışmasıyla ağaçlandırılarak, çiçek ve çim ekimi yapılmıştır.

ÖĞRETMENLER ODASININ, SINIF PANOLARININ VE DOLAPLARININ YENİLENMESİ

Yenice Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla öğretmenler odamız tamamen yenilendi. Öğretmenler masası, 16 adet sandalye, 24 gözlü öğretmenler dolabı yaptırıldı. Ayrıca toplam 14 dersliğimizin sınıf panoları çerçeveli ve köpüklü yeni panolarla değiştirildi ve bazı sınıflarda kullanılmak üzere eski olan üç adet sınıf dolabı yenilendi.

OKULUMUZ SINIF TAHTALARININ YENİLENMESİ

Yortanpazarı İlköğretim Okulu okul-aile birliği bütçesiyle bazı sınıflarımızda bulunan; eski yazı tahtaları değiştirilerek, yerine 10 adet yeni nesil, tozsuz ve kalemle yazılan yazı tahtaları takıldı. Böylece okulumuz sınıflarının tamamında yeni nesil tahtalar kullanılmaya başlandı.

OKUL BANDO TAKIMLARININ YENİLENMESİ

Yortanpazarı İlköğretim Okulu ve Yortanpazarı Lisesi’nin ortak çalışmalarıyla eski olan okul bando takımları yenilendi. Bando için; 9 adet paslanmaz trampet, 6 adet paslanmaz borazan, 1 adet zil, 1 adet davul, 1 adet majör alınmıştır.

SİVİL SAVUNMA TATBİKATI

ANASINIFININ YENİLENMİŞ HALİ